05-26-2008, 08:01 PM
Cred ca ma apuc din nou de Gothic 1.
I'm back=)):hi
Un nou inceput!
|
05-26-2008, 08:07 PM
Ia uitati unde a ajuns acest nou inceput:
05-26-2008, 08:29 PM
He heeee, acuma sunt chapter 3
am mai jucat un picut.... dupa ce postez mesajul asta ma bag sa mai joc un pic, cre ca ma duc la pirati acuma wish me luck... thx
05-27-2008, 01:04 PM
ATM sunt in capitolul 5 : Departure, Fire Mage level 36, ma pregatesc sa mai plec prin VoM si Jharkendar inca o data k sa fac lvl 40. Am pus aici cateva screenuri, sper sa va placa:
Vanatoarea de Dragoni : Iar el credea k daca isi piteste comoara in vf muntelui nu o mai gaseste nimeni scuze amice dar nimeni nu scapa... Oare ninge pt ca am omorat Dragonul ce pazea elementul Ghetii ? :-!-: Cunosti politica amice... A da si inca un lucru, de ce e Fire Mageu cel mai belea ? Pt k 20 de orici nu sunt o problema Fire Rain FTW :
Stand up for something or die for nothing.
eu am terminat din nou gothic 1 astazi shy ma apuc din nou de gothic 2 dupa ce mil aduce un coleg
In this world to be a human it's dangerous, but to be an assassin it's awesome!
05-29-2008, 04:37 PM
Io am ajuns in C4...am heavy merc armor...si nu mai am ce sa zik ...altceva...vreau sa maeg sa eliberez Free Mine...atat...
Winnetou avea un VolksWagen, asa il chema pe cal
06-02-2008, 10:30 PM
M-am apucat azi de Gothic 3. Sunt un mercenar de doi lei, cu light merc armor si sabia care am castigat-o in arena din Cape Dunn in spate, level 9... Sa vedem ce patesc in lumea asta
06-03-2008, 04:26 PM
La G1 am ajuns deja in cap5...in templu lu' Sleeper...da nu gasesc un gardian...am intrebat pe cnv si o zios ca ii pe undeva prin nish tuneluri...
Winnetou avea un VolksWagen, asa il chema pe cal
06-03-2008, 07:35 PM
Eu m-am apucat iar de G2 dar acuma vreau sa-l termin ca Mercenar/Dragon Hunter.
Stand up for something or die for nothing.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|