Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ore & Gold
mai baieti ar trebui sa va modernizati si va luati bani da la cheat Haha
Raarrrrrrr!ME smash@!You die!!
replyReply
Dar e foarte usor sa faci rost de bani in Gothic 1 si Gothic faci arme si le vinzi cei asa greu Grin
[Image: 242idki.png]
replyReply
Eu am fost maniac in G1 si 3. Luam tot ce gaseam, si deabea mai gaseam ceva prin inventory cand cautam (nu mai stiam cum arata itemurile). Chiar si fara nici un chest ma pomeneam pe la sfarsitul G1 cu 30-40 mii de ore nuggets si cu 600.000 gold la sf. G3 [si cu cel putin 5 exemplare dein fiecare arma, 500 Essence/Extract/Elixir of Healing (G1), 150 Healing Potions (G3), 2.000 Arrows sau Bolts in G3 si cam 7.000 din fiecare in G1 (dar dah imi lua cam o luna doua sa ajung asa de bogat)]. In G1 e mult mai simplu te duci doar si ii bati pe traderi dar in G3 nu le poti lua gold-ul Sad .
A si ca sa dau un raspuns mai adecvat: pick up everything, beat up everyone, loot all the chests, and sell anything you don't need. Oh! And after you beat the traders, take everything again from their bodies. Yeah, that's a very long journey but it's worth it.
Fighting back!...
replyReply
Eu preferam sa merg la, vanat ,faceam si gold si exp...
replyReply
pai sincer sa fiu in g1 am batut mai mult tipi, in 2 am luat din pungi si am vandut ,g 3 am umblat in cufere am luat tot ce gaseam pe o masa si vindeam orccish wapons
[Image: 1lMEp3.jpg]

,, Napoleon a cautat virtutea, si neputand-o gasi a luat puterea.''

replyReply
eu in g1 il bageampe fieralul din old camp din 5 in 5 minute si faceam sute de sabii si dupa ce magi de foc au fost omorati am luat de la torez sute de potiuni care le vindeam in special cele de mana ca nu prea foloseam;

in g2 din uncenicie faceam cei maimulti bani ca vandator si ca fierar faci multi bani;

in g3 furam din toate casele care mergeau si dupa eliberarea oraselor primul lucru era "curatenia" si dupa sa vad daca au supravietuit aia care ma ajutau.

Laws are like medicine: They generally cure an evil by a lesser or a passing evil.
replyReply
Bani facuti usor in gothic !"

Gothic 1 e cel mai simplu cred HahaBani -De ce sa va faceti novice sau shadow facetiva roque mergeti la wolf il bateti i luati bani apoi cand de scoala cu bani care iati luat de la el cumparati armuri apoi il bateti si luati bani si tot asa ......
Arme-tot in new camp le faceti simplu va duceti la silas sus in bar il bateti luati arma.Vreti arma mai buna ?Bateti pe lares orik lee wolf le luati armele.Dupa ce magicieni de foc sunt omorati dute la cavalorn langa el e un shadow batetil si aveti arme .Arcuri cut cat avansezi in joc cu atat apar mai puternice arcurile la wolf
Licori/Magi -Le luati de la magicieni si acei BALL'i din sect camp Grin

Gothic 2 arme langa cavalorn e un paladin in camera de langa el e o sabie .Cand esti paladin iti faci sabie consacrata cu tears of innos
Bani il bateti pe lutero din upper quarters i luati cartile folositi oblivion si i le vindeti il bateti i le luati si tot asa Grin
Licori/magi le luati simplu de la Isgaroth,Zuris daca folositi trucul cu lutero aveti bani sa cumpari toate magiile Haha

Gothic 3 Nustiu prea multe lam terminat decat 1 data Sad eu strangeam ierburi arme de orc faceam questuri in Nordmar e o pestera in care sunt multi orci faci rost de sabi si arbalete la greu mai sunt si shamani
replyReply
Mie-mi place calea dreapta. Devin angajat al unui om important din Khorinis si apoi el ma va plati indeajuns.
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply
E adevarat ca in G3 nu poti lua gold am vazut si euHaha
“Our lives are not our own. We are bound to others, past and present, and by each crime and every kindness, we birth our future.”
replyReply
Cum adica nu mai poti? Poti.
----------------Worldofgothic----------------
---------PLAY
replyReply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Gothic 2 Gold Edition problema ZeKo 3 2,981 07-05-2017, 10:04 PM
Last Post: ZeKo

Forum Jump:

Users browsing this thread: 22 Guest(s)