Threads: 29
de ce crezi ca nu i-am raspuns lui Warhell?
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."
Threads: 201
Am zis sa nu-i mai raspunzi. Anyway:
Am ajuns la un punct extrem de important al povestii. BELIAR! Cum a spus si Alexander. E inconjurat de demoni, de toate creaturile lui Beliar. De harpies. De detoate. Noi cei de jos ne ocupam de armata asta de creaturi, iar Hadog, zeul nostru isi descrie o lupta magistrala cu BELIAR.
Yap...[vocedura]Show-time!!![/vocedura]
Threads: 54
Am o rugaminte la tine Zamolxis. Nu fa singur lupta, vreau sa zic si eu cateva lucruri.
Sup
Eu voi scrie lupta mea...fiecare si-o va scrie pe a lui...dar va trebui sa punem luptele deodata iar Hegan sa isi puna lupta lui la sfarsit...desigur corectata de greseli gramaticale!
Threads: 21
Va rog in lupta cu Beliar sa ma lasati pe mine sa ma lupt cu trolli.
Am inceput sa fac deja lupta.
Threads: 54
Eu m-am trezit la Beliar...nu am ramas acolo....
Sup
Threads: 66
Puneti postul la final.
,, Napoleon a cautat virtutea, si neputand-o gasi a luat puterea.''
Threads: 201
01-05-2012, 03:06 PM
(This post was last modified: 01-05-2012, 03:07 PM by Szekemri.)
Povestea ta, Hegan. Asteapta sa ne luptam cu armata mica si apoi postezi tu marea ta lupta cu Beliar.
Show Content
Spoiler
In lupta aceea aud ceva in cap. Il vedeam pe Beliar care imi zicea: Vino,vino sau prietenii tai vor muri. Ai de ales paladinule! Taci! Ii spun eu.
Dupa care vad fulere pe cer iar eu ma urc ca un fulger. Era Beliar. Cu sabile lui. Il vad pe Alexander. Ce faci? Ii zic eu. El incepe sa ma atace iar eu barez loviturile. Cum ai putut sa-mi omori fratele zice el?! Eu fara sa-l ranesc il imping din cer si cade intr-un lac din apropiere(teafar). Acum e intre mine si tine Beliar! Zic eu. Dupa care din cer imi cade o sabie de foc. El cu sabia lui neagra o lovea cu a mea scotand scantei. La un moment dat ne incrucisam sabile iar el imi da una cu piciorul. Ma arunca cu putere dupa care sare si imi smulge amuleta rupand-o in pumn si ma mai arunca alti km in fata. Eu imi spun in gand:
Ce sa fac?Nu mai am puteri! Si cand Beliar vroia sa ma omoare. Pun mainile in fata si fara sa-mi dau seama ii arunc un fulger in fata. Cum am facut asta? Apoi il vad pe Innos si zice:
-Tu n-ai nevoie de amuleta. Tu aveai puterea in tine! Tu ai fost zeu printre noi de la inceput. Poti sa-l bati pe Beliar.
-HAHAHA, glumesti nu? frate? Zice Beliar. Dupa care arunca un fulger negru iar eu arunc unul alb si se ciocnesc. Beliar spune:
-Vei muri!
Apoi ne oprim fulgere si iar le mai lansam odata. Eu ma gandesc:
-Cum e sa mori? Imi voi revedea sotia?Dar copilul? Apoi fulgerul meu crestea! Ma gandesc mai intens la iubire pana cand ii zdrobeste fulgerul lui Beliar iar el urla:
-Te urasc! Si se sfaramiteaza in mi de suflete negre. Armata de pe pamant cade moarta fara vlaga.
Innos ma pune pe tronul lui iar eu zic:
-Nu-mi multumiti doar mie! Si camarazii meu au fost de mare ajutor! Tocmai de aceea ii voi face zei! Ivan,tu vei fii zeul negotului si al furtului, Benny, tu vei fii zeul justitiei, Morgen, tu vei fii zeul razboiului, Alexander, vei fi zeul pedepsirii,(observ ca Alexander si-a revenit din posedare), Masaru, tu vei fi zeul rachiului, Iar Hermit, tu vei fi zeul belsugului.
(01-05-2012, 03:04 PM)Warhell Wrote: Eu m-am trezit la Beliar...nu am ramas acolo....
Nu ai mentionat clar ca era Beliar. Noi l-am luat ca pe un simplu demon ce te-a posedat. Insa acum din postul meu reiese ca esti la Beliar.
Threads: 66
O poti posta tu te rog la final?
,, Napoleon a cautat virtutea, si neputand-o gasi a luat puterea.''
|