02-14-2012, 10:04 PM
Belgia si Luxemburg
![[Image: 1lMEp3.jpg]](http://imageshack.com/a/img907/9634/1lMEp3.jpg)
,, Napoleon a cautat virtutea, si neputand-o gasi a luat puterea.''
Victoria: An Empire Under The Sun
|
02-14-2012, 10:04 PM
Belgia si Luxemburg
![]() ,, Napoleon a cautat virtutea, si neputand-o gasi a luat puterea.''
02-14-2012, 10:16 PM
Pai cum asa? Tarile astea au fost aliate in primul razboi mondial.
![]() ![]()
02-14-2012, 10:17 PM
Nu.
![]() ![]() ![]() ,, Napoleon a cautat virtutea, si neputand-o gasi a luat puterea.''
02-14-2012, 10:18 PM
In ce an ai inceput campania?
02-16-2012, 07:57 PM
intra pe mess te rog sa imi dai endless patch-ul si modern days.
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo." "Inter arma silent leges."
Serbia a fost nimicita in 24 de zile! Asta se intampla extrem de rar, i-am prins demobilizati si am atacat toate zonele nefortificate. A fost un mare succes! Le-am declarat razboi chiar la trecerea anilor.
![]() In 24 ianuarie mi-au oferit un tratat de pace care mi s-a parut foarte convenabil. Am primit 24 puncte prestigiu, zonele cucerite + o zona fortificata. Problema este acum ca Serbia este 100% fortificata. [attachment=572] Campania asta este pe departe cea mai reusita campanie a mea.
02-18-2012, 12:48 PM
Belarus a declarat razboi Lituaniei si i-a anexat cu greu..in ciuda faptului ca era doar capitala de cucerit...Imediat dupa, am declarat razboi la Kosovo si i-am anexat in 4 zile, apoi la Macedonia, pe care i-am anexat in 2 luni.
[attachment=573]
Am declarat razboi Greciei, in ciuda faptului ca aveam relatii +100 cu ei..i-am cucerit rapid. Am castigat fiecare batalie, dar obiectivul meu n-a fost cucerirea Greciei, ci cucerirea liniei din sudul Romaniei si Albania. 2 obiective care le-am atins.
Alianta cu Belarus a luat sfarsit si nici nu intentionez sa mai fac alianta cu ei. S-au dovedit a fi niste aliati jalnici care abea au cucerit Lituania. [attachment=575] Am o intrebare pentru voi. Ce stat vreti sa atac acum? -Polonia -Muntenegru -Turcia -Georgia -Croatia -Cehia -Austria |
« Next Oldest | Next Newest »
|