Threads: 36
Exista ceva care sa dovedeasca ca jawood a schimbat ideea de storyline.?de ce nu a spus PB ce a vrut sa faca cu viitorul gothic4 (ideea lor de storyline) sau au spus public ceva legat de viitorul gothic4? As citi cu drag daca ar fi publicat pe un forum .
Threads: 8
PB nu a lucrat la gothic 3 forsaken gods nici gothic 4 ...PB cred ca sa oprit undeva pe la gothic notr si mai mult au fost obligati de jowood sa faca pe 3 . PB nu mai face gothic acuma se concentreaza pe Risen si bine fac!
(っ◕‿◕)っ ♥
Is asa multe intrebare care pot sa le pun despre storyline in legatura cu gothic 3 - g3fg .... am vazut pe un forum ceva de gothic 5 facuta de PB. ? Its true ?
Threads: 31
E fake acel post cu Gothic 5.
Inca ceva, nu este lamurit in storylineul de la gothic 3 Fg ca: Eroul se cearta cu Xardas... Mai exact unde? Langa munte? unde naiba? daca vocea de pe intro spune ca a trecut cativa ani (10 cred) dupa gothic 3?? Trebuiau sa faca un gothic sa lamureasca ce este in unknown land?
Eroul se cearta cu Xardas in Unknow Lands, stai 10 ani in Unknown Lands.
Am o imaginatie bogata si cred ca unkown land trebuia sa aiba legatura cu venirea orcilor ( altfel numi explic care e tinutul originar al acestora)
Te referi de unde provin orcii? Pai afli in Gothic 1 de la Xardas, ca au fost asemeni oamenilor si au o cultura vasta.