10-18-2012, 09:48 PM
Ce server joci? Poate face o tura amandoi.
,, Napoleon a cautat virtutea, si neputand-o gasi a luat puterea.''
Poll: Cu ce echipa jucati CS? You do not have permission to vote in this poll. |
|||
Teroristi | 3 | 33.33% | |
Counter Teroristi | 6 | 66.67% | |
Total | 9 vote(s) | 100% |
* You voted for this item. | [Show Results] |
Counter Strike 1.6
|
10-18-2012, 09:48 PM
Ce server joci? Poate face o tura amandoi.
,, Napoleon a cautat virtutea, si neputand-o gasi a luat puterea.''
10-18-2012, 10:35 PM
Dar serverul ala are cumva admini ?Erau vreo 2 codati.Era unu cu aim si unu cu aim si speed....
@Hegan Se vede ca joaca pe Rs.laleagane.ro .
Counter-strike e o pierdere imensa de timp. Multi romani il joaca doar pentru ca are niste cerinte minime. Daca joci pe un servere de counter-strike la care sa zic ca primesti o anumita suma de bani daca te ti in top 15 mai zic, dar asta e doar pe servere private. In rest counter nu te invata nimic bun :| . Doar iti pierzi noptile si zilele pentru nimic. O sa intelegeti si voi de la o vreme.
“Our lives are not our own. We are bound to others, past and present, and by each crime and every kindness, we birth our future.”
10-19-2012, 02:51 PM
(10-19-2012, 02:24 PM)Mitrut Wrote: Counter-strike e o pierdere imensa de timp. Multi romani il joaca doar pentru ca are niste cerinte minime. Daca joci pe un servere de counter-strike la care sa zic ca primesti o anumita suma de bani daca te ti in top 15 mai zic, dar asta e doar pe servere private. In rest counter nu te invata nimic bun :| . Doar iti pierzi noptile si zilele pentru nimic. O sa intelegeti si voi de la o vreme. Eu îl joc la plictiseala, niciodata n-am pus suflet în jocul ăsta.
Sup
10-19-2012, 07:09 PM
cand eram mai mic ... ce ma enervam jucam cu unu mai mare si ma batea tot timpul
ba si asa am distrus , farmitat , vreo 3 tastaturi |
« Next Oldest | Next Newest »
|