Threads: 21
Indeed,
In DM apar questuri legate de ei..
Threads: 0
Salut , sunt nou aici si vreau sa postez ceva legat de alimentele de mancat , astea nu cred ca pot fi numite "secrete" dar stiati ca de ex : daca mananci un nr de dark mushrooms primesti +10 mana la un moment dat ? Sau daca mananci un nr de mere primesti parca +1 strenght (sper sa nu ma pacalesc) Si vreau sa va intreb daca mai stiti vreun aliment care iti da puncte de atribute in plus sa ne spuneti si noua
Threads: 21
Defapt e tocana lu Elda parca o cheama...
Daca te faci mercenar, si faci misiunile lor, pe parcursul jocului primesti si iti creste puterea..
Threads: 31
La 25 de mere mancate primeai +1 strength.
Threads: 17
05-06-2013, 01:14 AM
(This post was last modified: 05-06-2013, 01:16 AM by Edd.)
Ma...mai e in gothic 1...in apa,pe langa vechiul turn a lui Xardas,pe un din stancile din jurul lui,nu mai stiu sigur care,e o mica intrare care abia se observa si daca inoti prin ea ajungi intr-o pestera,in fine,prima data am crezut ca nu e nimic in pestera,dar daca o sa va uitati in sus e un tunel,dar din pacate nu am reusit sa urc in el...
si mai e prin munti,cred ca un miner din tabara noua pe care il cheama Gordon...l-am gasit doar o data sau de doua ori,si mi se pare ca are si un quest pentru erou...si asta tot in gothic 1...
Threads: 62
Pe minerul asta, Gordon, nu am reusit sa il gasesc niciodata. Am inteles ca ar fi pe undeva pe o stanca greu de atins din jurul Old Camp (?) insa nu mi-am dat seama unde exact.
Threads: 17
Apropo de miner...il cheama Gilbert...nu imi mai aduceam aminte si am incuracat numele...