Threads: 17
Sa intamplat azi.
Nu am zis ca sunt iubitor de animale, doar ca nu e drept sa moara.
Las ca tine, nu are rost sa ma mai contrazic.
Threads: 1
09-23-2013, 11:40 PM
(This post was last modified: 09-23-2013, 11:42 PM by Iuliu.)
Dar n-am vorbit doar despre tine, am generalizat. Spui ca nu e drept sa moara. De acord, nu e drept sa moara nimeni si totusi murim toti. Atata timp cat vedem un caine muribund si trecem mai departe fara sa facem nimic e inutil sa vorbim despre dreptate, mila, iubire si alte treburi. Si eu fac asta si cred ca aproape toata lumea o face.
Threads: 26
09-24-2013, 04:55 PM
(This post was last modified: 09-24-2013, 04:56 PM by Ducipal.)
Un iubitor de animale chema un veterinar,daaaa sigur,te anunt ca nu suntem in America,sunt ei de ***** dar la capitolul animale nu ai ce sa le reprosezi.
Sunt oameni,oameni normali care lesina,care sunt loviti sau care sunt batuti si zac in mijlocul strazii si nimeni nu-i ajuta,cine crezi tu ca ar ajuta un caine?Asta e natura omului,probabil a romanului,se aduna in cerc si se uita la ala lesinat,auzi numai vaaaiuri si Dooooamne si nimeni nu scoate un telefon sa sune la ambulanta t,pana se trezeste,de obicei un tanar, trece ceva vreme.Tu crezi ca se mai uita cineva la un caine care moare?
Don't Smoke. Drink Coke. Or do them both.
Pentru ca :"Egoismul este temelia vietii."
Threads: 36
Destul de buna zicala dar romanii au schimbat o zicala adica "Scopul scuza mijloacele" defapt originala era "Scopul scuza mijloacele in binele cetati" cetatea reprezinta bine pentru toti(locuitorii sai) dar romani au scos aceasta parte deci egoismul intra iar in scena.....
Laws are like medicine: They generally cure an evil by a lesser or a passing evil.
Pana la urma e bine sa fi si egoist.