Threads: 5
Am niste intrebari :
1. Toate metodele de a vorbi cu un jucator
2. Cum fac grupa
3. Cine ma primeste in factiunea lui ? M.am decis sa nu ma influenteze partea de care sunt, fie ea buna sau rea.
Am adus un prieten pe server si vrem sa fim in aceeasi factiune
Incepator dar nu prea in Gothic
Respect tuturor membrilor acestei comunitati dar in special lui Terente, cornel, soul si Kalatas pentru ajutorul acordat pana acum
07-19-2014, 11:56 AM
(This post was last modified: 07-19-2014, 11:57 AM by Moderation.)
Dar daca o caut cu un prieten (din realitate) si va gasim putem intra amandoi ?
Si cum negociez cu un player ?
Respect tuturor membrilor acestei comunitati dar in special lui Terente, cornel, soul si Kalatas pentru ajutorul acordat pana acum
Threads: 10
cand intri in gmp dai pe F7 la help si iti scrie acolo cum sa faci trade
mda am gasit... e intr.un loc cu apa mi-a zis...
si imi trb echipament sa trec dar ma enerveaza ca am omorat 15 young wolf, 15 giant rat si 15 molerati degeaba... i-am zis lui andre c a i-am omorat pe toti si nu mi-a dat nimic si trb sa fac iar misiunea...
mi-o pierit tot cheful de gothic
Asta e furt pe fata...
Tovarasul andre dati.mi killurile inapoi !(mai tineti minte ? - tovarasa profesoara dati.mi broastele inapoi)
Threads: 8
Terente, cum merge orasul ?
Cornel, nu ne pasa ca joci tu lol....daca faci spam... macar sa fi de calitate..c