07-29-2009, 09:57 AM
stiti care e chestia? Daca tu ca player apesi doar click stanga cand te bati cu 5-6 orci ai sanse 50/50 sa sii bati ... nu se joaca asa, ai atatea atacuri speciale ... mie imi place sa joc cel mai mult cu 1h si scut , dac joci asa esti foarte bun vs 3-4 poate 5 inamici deodata, dar deja vulnerabil vs o multime de inaminici, cel mai bine este sa joci mai inteligent decat calculatorul, multimea aia de n luptatori nu va sta in sir indian, deci ar trebui sate astepti sa fi inconjurat, partea frumoasa e cxa tu deobicei lupti sigur asa ce cel mai bine e sa lupti intr'un spatiu stramt unde nu poti fi flancat ... aici sunt foarte eficiente power shoturile ( click stanga apasat ), dupa care imediat un parry ca s'ar putea sa'ti vina un krush tarack sau un halberd in cap si o succsiune de click dreapta ( aceste atacuri iau 50 % din atacul normal - click stanga, dar are range mai mare si nu permite adversarilor sa contraatace) , daca ai arc/arbaleta ( eu prefer arcul este mault mai rapid tinteste catre tntele mai izolate, sa nu ai 10 insi pe urma ta), iar cu magii ce e frumos e ca ai atatea vraji care te pot ajuta in lupta, de la sleep si tame animal pana la army of darkness si demon ...
Sistemul e lupta e bine gandit, dar multi il critica pt ca nu sunt in stare sa omoare 3 porci(asa cum eram eu acum 2 ani )
Sistemul e lupta e bine gandit, dar multi il critica pt ca nu sunt in stare sa omoare 3 porci(asa cum eram eu acum 2 ani )
[font=Arial][size=medium][color=#1E90FF][align=center]
Don't hate the player, hate the game
Don't hate the player, hate the game