09-13-2009, 09:54 PM
Tu imi amintesti de unele persoane
... Ei bine, sa revenim la ... Off-Topic: nu exista cale de mijloc in cazul credintei. Exista numai doua optiuni: iti predai viata lui Dumnezeu (si te asteapta cerul) sau nu ti-o predai (si e evident ce te asteapta); in acest caz nu are cum sa fi neutru, ori esti cu Dumnezeu, ori impotriva Sa.
In ceea ce priveste acest joc, tu ai spus: "Sonja vs Nadja". Si de ce sa aleg una dintre ele daca nu mi le plac? :-? e ca si cum te-as pune sa alegi intre doi oameni pe care nu-i simpatizezi absolut deloc. Si s-a mai raspuns cu: "niciunul" si inainte ... Si nu mai confunda thread-urile. "Religion Thread" si "Personaj vs. Personaj" sunt doua thread-uri cu subiecte total diferite.
Ehrim
Lord Inubis vs Skeleton Mage

In ceea ce priveste acest joc, tu ai spus: "Sonja vs Nadja". Si de ce sa aleg una dintre ele daca nu mi le plac? :-? e ca si cum te-as pune sa alegi intre doi oameni pe care nu-i simpatizezi absolut deloc. Si s-a mai raspuns cu: "niciunul" si inainte ... Si nu mai confunda thread-urile. "Religion Thread" si "Personaj vs. Personaj" sunt doua thread-uri cu subiecte total diferite.
Ehrim
Lord Inubis vs Skeleton Mage