(10-22-2009, 02:04 PM)Raducu Wrote: lol ce ai facut @Hestia de ai -2 la reputatie? (nu de alta da nu am chef sa stau si sa caut prin forum)
Nu-ti pierde timpul cu cautatul ca nu ma afecteaza nici daca am +100 sau - 100 tot pe aici bantui daca am de zis ceva.
@Necro dai quote la o fraza in care vorbeam despre efectul rep asupra ta si spui ca amintec despre a mea. Poate ca nu stii sa disociezi pers a 3-a fata de intai.
Aseara cum schimbam eu programele la TV m-am oprit pe 1 music chanel si incepuse un videoclip cu Hooverphonic - Mad about you. Cum dracu pana acum n-am mai auzit de Hooverphonic, si de ce canalul asta de muzica mai baga si tampenia aia de "lovemeter" care ocupa 40 % din ecran unde doi bastarzi cica indragostiti isi trimit numele si prin nustiu ce magie aberatia de lovemeter le masoara potentialul de iubire? Parca vad ziua fericita/nefericita in care cei doi se vor desparti si la care unul din ei zice: "Eu stiam asta de mult ca se va intampla, LOVEMETER a avut dreptate!"
Numa' ce am facut rost (mmh) de cateva albume "and as i was saying stereo is full of surprises".
![[Image: luisroyo2.png]](http://img824.imageshack.us/img824/1320/luisroyo2.png)
Embrace death as is the key to understand life.