Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apocalipsa, 666, Mark of the Beast, Anti-Christ
Demoni vedem zilnic pe strada, pe net, la TV, in special la renumitele 'STIRI DE LA ORA 17:00'... Cred ca intelegeti ce vreau sa zic. Fantome... hmm, pai, am auzit de fantome de multe ori, dar nu stiu ce sa zic. Pana nu vad cu ochii mei...

Ai vazut asa ceva Ilidan?

Si, vorbind despre demoni... si despre stirile de la ora 5Haha: Exista oameni posedati, asta am auzit de multe ori si poate la multi nu se dezlantuie demonul prea mult, prea puternic, dar mi-a povestit cineva ca a vazut o slujba in care o femeie a fost exorcizata si va asigur ca acea persoana nu a mintit. Se fac slujbe special in care rugaciunea Sfantului Vasile este 'instrumentul principal' al preotului pentru ca e foarte puternica si il poate scoate pe demon din om. Femeia posedata avea in jur de 50kg si 1.60m, dar cand preotul ii spunea acea rugaciune, aratandu-i Crucea, femeia respectiva si-a schimbat vocea intr-una groasa, stranie, ca in filmele horror si nu puteau sa o tina 4 barbati. Totusi femeia a scapat de demon... si chiar ea il rugase pe acel preot sa o exorcizeze cu ceva timp in urma.
replyReply

Messages In This Thread
RE: 666, Mark of the Beast, Anti-Christ - by ufy - 11-18-2009, 04:07 PM
RE: 666, Mark of the Beast, Anti-Christ - by ufy - 11-18-2009, 11:33 PM
RE: Apocalipsa, 666, Mark of the Beast, Anti-Christ - by Edg - 11-20-2009, 10:43 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  2012 - Apocalipsa sau Coincidenta? Kristi 43 21,336 10-19-2009, 08:32 PM
Last Post: Carnage

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)