11-22-2009, 08:00 PM
(11-22-2009, 07:27 PM)Hestia Wrote: Nu iti cer sa crezi in ceva ci informeaza-te daca esti curios, daca nu ramai la citatele din biblie si fa pe salvatorul.
Nu fac pe salvatorul, eu nu pot sa mantuiesc pe nimeni, doar Dumnezeu poate.
(11-22-2009, 07:27 PM)Hestia Wrote: Este o singura teorie a evolutiei relatata de Charles Darwin din cate stiu eu, nu s-a schimbat nimic de atunci doar s-au adaugat informatii cu progresarea tehnologiei. Asa ca faci afirmatii false sau vorbesti despre altceva, e normal sa aibe unii alte opinii cu privire la evolutie - asta-i alta mancare de peste - cum exista si opinii diverse in materie de creatie.
Care sunt acele "opinii diverse in materie de creatie"?
(11-22-2009, 07:27 PM)Hestia Wrote: spre exemplu vinde tot ce ai scapa de toate lucrurile materialiste si dute intr-o tara saraca din africa si oferale o mana de ajutor si suport pozitiv cu citate din biblie si sunt sigur ca aceia iti vor multumi eu consider ca nu e ceva josnic... dar am uitat ca avem de-a face cu crestini ipocriti.
De ce spui ca sunt ipocrit? Argumenteaza.
(11-22-2009, 07:27 PM)Hestia Wrote: Acele oase despre care vorbesti tu au fost analizate cu aparate sofisticate/calculatoare performante, si teoria evolutionista nu ia in calcul doar osemintele descoperite, vezi iar vorbesti in necunostinta de cauza.
Ilidan a spus: "singura dovada ca noi am evoluat din maimute este coccisul" Si eu i-am raspuns: "Ca sa inteleg, voi (evolutionistii) va puneti intreaga baza a teoriei voastra pe un os al corpului uman?"
Eu doar i-am raspuns printr-o intrebare. Te sfatuiesc ca inainte sa incepi sa arunci cu ironiile sa citesti cu atentie.
![Wink Wink](https://worldofgothic.ro/forum/forumsmileys/wink2.gif)
(11-22-2009, 07:27 PM)Hestia Wrote: Cu asta inchei discutiile, m-am plictisit ... ne dam quote-uri la fiecare reply, suntem ca doua polaritati care se tot bat la infinit, Adanos isi bate joc de noi nu il lasa pe nici unu' sa castige intr-un final... dar in opinia ta tu esti cel castigat - PRAISE THE LORD.
Tu esti Beliar sau Innos? ...
![Haha Haha](https://worldofgothic.ro/forum/forumsmileys/laughing-smiley-004.gif)
(11-22-2009, 07:27 PM)Hestia Wrote: ... dar in opinia ta tu esti cel castigat - PRAISE THE LORD.
I`m nothing but a servant of the most high God. This is not about me, it`s about God Almighty.