Magicianul din Irdorath si shadow lord Archol (Jegosu' ala de undead din Irdorath). Astia mi-au dat ceva dureri de cap cand am jucat G2 prima data. In NOTR ar fi Undead dragon, pentru ca se regenereaza foarte repede si ia damage putin. Raven a fost usor. Daca reusesti sa faci rost de un 2H cutlass de la pirati si iti antrenezi skillul 2H pana la nivelul 1, il casapesti usor. Trucul e sa nu il lasi sa te loveasca, adica sa alergi in jurul lui si sa dai cu sabia din mers. Un blocaj si o fenta din cand in cand sunt deasemenea utile.
EDIT: Capcanele din Temple of Adanos la finalul NOTR. Doamne, de cate ori am murit din cauza alora... Muream de 3 ori pana gaseam calea potrivita, dupa aia mai mergeam 5 pasi crezand ca am scapat, si se deschidea o trapa in podea care ducea intr-o camera cu tepi... mda, de la capat.
EDIT: Capcanele din Temple of Adanos la finalul NOTR. Doamne, de cate ori am murit din cauza alora... Muream de 3 ori pana gaseam calea potrivita, dupa aia mai mergeam 5 pasi crezand ca am scapat, si se deschidea o trapa in podea care ducea intr-o camera cu tepi... mda, de la capat.