(12-19-2009, 10:23 PM)Illidan Wrote: Necro si Bechristian95nu vedeti ca va certati degeaba
asta e parerea lui Hestia si asa o sa ramana
pentru ca fiecare il intelege pe Dumnezeu si are o opinie despre El (unii zic ca exista alti nu, ba altii nu vor sa se roage la El )
Nu cred ca e o cearta, mai degraba este o dezbatere cu argumente solide, respectiv jalnice. Acesta este un thread despre religie, deci despre asta vom vorbi.
(12-19-2009, 11:13 PM)bechristian95 Wrote: Stiti, acum mi-am dat seama ca Dumnezeu nu are nume. Toate sunt adjective. Cand a intrebat Moise pe Dumnezeu numele Lui, ca sa-i spuna lui Israel, El i-a spus ca se numeste "Eu sunt".
Quote:Dumnezeu a zis lui Moise: "Eu sunt Cel ce sunt." Si a adaugat: "Vei raspunde copiilor lui Israel astfel: "Cel ce se numeste "Eu sunt", m-a trimes la voi." -Exodul 3:14
Chiar si "Dumnezeu", este un nume dat de oameni. Banuiesc ca a fost s afie asa ca oamenii sa Il imagineze cum vor. El este intelept: unii Il va ca pe un batran cu barba lunga si toiag; unii Il vad ca pe un pastor; unii il vad ca pe un viteaz; etc.
You're right.