01-03-2010, 11:10 PM
(12-29-2009, 05:55 PM)Raven Wrote: Faby, gandeste-te. In Gothic 1, 2 si 3 (plus addon-uri) Nameless ori a batut ori s-a aliat (mai mult s-a batut).La sfarsitul lui Gothic 2 , Undead Dragon (daca il asculti cu atentie) cand il intrebi cine este {iti sugereaza}el raspunde ca tu stii cine este si si tu ca si el iti servesti zeul(poate fi interpertat ca Belial) caci ai lasat in urma ta un sir imens de corpuri...
In Gothic 1 le-a furat magia Water Mage-ilor si s-a aliat cu Xardas (necromancer)
In Gothic 2 NotR (care, dupa parerea mea s-ar potrivi mai bine ca Gothic 2 ca si continuare la Gothic 1) a pus mana pe o arma facuta de mana lui Beliar si a folosit-o, rugandu-se la Beliar.
In Gothic 3 probabil a facut ceva asemanator (a batut aproape tot ce-a prins). Nu stiu, n-am jucat.
Toate astea l-au afectat si l-au transformat din supus al lui Innos in semi-supus al lui Beliar. Probabil asa s-au gandit cei de la PB si probabil de aceea addon-ul se numeste "Forsaken Gods". Cred ca se refera la faptul ca Nameless a devenit rau si si-a renegat zeul.
Spun asta in completare a ceea ce a zis Raven...el era deja un agent al intunericului doar ca nu o stia insa(bine poate fi interpretat...ca magii de apa zic ca-i un pastrator al balantei ... al lui Adanos cu alte cuvinte...dar faptele vorbesc)