(01-12-2010, 08:39 PM)Necro Wrote: Ce credeti despre gripa porcina?O forma mai avansata a gripei sezoniere.
(01-12-2010, 08:39 PM)Necro Wrote: Este adevarata sau este doar o minciuna?Dupa parerea mea in mare parte toate zvonurile despre gripa porcina sunt adevarate. De ce? De aia
(01-12-2010, 08:39 PM)Necro Wrote: E mai periculoasa decat gripa sezoniera sau e aceasi?Dupa statisticile care le-am vazut acum cateva zile are o rata a mortalitatii de 3X mai mare decat gripa sezoniera adica undeva la 2%.
(01-12-2010, 08:39 PM)Necro Wrote: Dar despre vaccinul impotriva gripei porcine, ce parere aveti?Dupa cum se aude are si efecte 'adverse' (scuze dar nu am gasit cuvantul potrivit momentan) ca orice medicament defapt. Orice vaccin, antibiotic are efecte adverse, este adevarat ca foarte mici dar le are.
(01-12-2010, 08:39 PM)Necro Wrote: E bine sa il facem sau e o metoda de diminuare a populatiei? ...Bai eu zic ca aici e la alegere fiecaruia dar eu cat de curand doresc sa-l fac (parca era moca nu ?). Si la 'diminuarea populatiei' nu prea am inteles asa de bine ce vroiai sa zici.