03-21-2010, 11:48 AM
(03-21-2010, 12:16 AM)Hestia Wrote: Multumesc, multumesc foarte mult si apreciez chiar daca in mod inconstient ai postat acest comentariu :clap:.
Nu am spus nimic in inconstienta...
(03-21-2010, 12:16 AM)Hestia Wrote: Si ca sa formulez quote-ul tau fiindca probabil nu o sa fiu inteles dedic urmatoarea: Doar pentru ca falsa religie 'crestinism' este crezuta de multi oameni asta nu inseamna ca e neaparat adevarata.
Stai linistit ca nu sunt foarte multi crestini adevarati, multi sunt doar cu numele.
(03-21-2010, 12:16 AM)Hestia Wrote: Neoprotestantii sau "Pocaitii" asa se cred ei, sunt numai vorbe si la papagal nu-i intrece nimeni, ei sunt net superiori catolicilor si ortodocsilor, nu se inchina la chipuri da stiu sa vorbesca in limbi - si cu ocazia asta va dedic urmatorul Haus mixat de DJ. Teofil: "ullalala ulalalal bumba bumba bla bla bla alalalla aaaaa alalall la laal plm lalalal plm lalalallllaaaa etcbullcrap..."
O alta Marie cu alta palarie - e timpul sa renunt la subiect.
"31. De aceea va spun: orice pacat si orice hula vor fi iertate oamenilor; dar hula impotriva Duhului Sfant nu le va fi iertata.
32. Oricine va vorbi impotriva Fiului omului va fi iertat; dar oricine va vorbi impotriva Duhului Sfant nu va fi iertat nici in veacul acesta, nici in cel viitor."
Tocmai ai comis un pacat de neiertat.