05-30-2010, 02:33 PM
cum sa nu vezi rostul intrebarii? stai tu linistit, cultul penticostal este cult, in niciun caz nu este o religie. si de ce sa nu vezi rostul intrebarii, te-am intrebat pur si simplu ce deosebiri aveti voi cu alte religii/culturi. si dupa cum ai zis si tu, este o ramura a religiei protestante [si nici alea nu sunt religii, sunt culturi]. de exemplu calvinismul si lutheranismul [culturi protestante] au aparut ca reactie la papa, si ele nu mai recunosteau autoritatea papei, au desfiintat unele dintre sfintele taine si tot asa. si normal ca idiotul de papa s-a ofticat si a facut indexul si cruciadele si tot felul de porcarii. [gen noaptea sfantului bartolomeu mi se pare cea mai mare porcarii facuta vreodata de papa. si nu ca mi se pare. este un rahat notoriu] nu cred ca a zis iisus sa-i omoram pe aia care nu-i respecta religia [respectiv islamistii in unele cruciade si protestantii in alte cruciade] si cultul penticostal, daca ar fi o ramura a religiilor protestate, ar trebui sa aibe si el ritualurile lor. si te-am intrebat care sunt aceste diferente dintre cultul penticostal si crestinismul original [ortodoxia si catolicismul]. ca doar cultul asta nu a aparut asa aiurea, trebuie sa aibe si el originile lui. acum ai inteles intrebarea? ;

.Chorus Romance says Good Night.