07-29-2010, 09:00 PM
(07-29-2010, 07:05 PM)Pepe_the_shepherd Wrote: "deci ar cam trebui sa ii spui asta lui Iustin"--niep..nu ar trebui sa i-o spun lui Iustin, pt. ca pe mine nu ma deranjeaza ca el vrea sa-si faca prieteni....ti-o spun tie pt. ca vad ca pe tine te deranjeaza...[si nu inteleg de ce (nici nu trebuie sa-mi zici)...]... bine recunosc ca zic chestiile astea din plictiseala....so don't judge me....
Nu ma deranjeaza pe mine personal, doar ca nu mi se pare normal ca cineva sa intrebe o gramada de oameni pe care nu ii cunoaste deloc daca vor sa ii fie prieteni. Da, lucrul asta nu mi se pare normal, nu mi se pare demn de o persoana matura si inteligenta, dar daca tu crezi contrariul nu ai decat
(07-29-2010, 11:00 AM)Pepe_the_shepherd Wrote: a impune= "A face ca o idee, o măsură, o directivă etc. să fie acceptate și urmate"
Exact asta face Iustin, prin repetarea aceleasi intrebari ipocrite.
(07-29-2010, 11:00 AM)Pepe_the_shepherd Wrote: cum ai putea sa obligi pe cineva sa-ti fie prieten???atunci nu mai vb de prietenie...
Again, spune-i asta lui Iustin.
Eu cred ca inteleg conceptul de prietenie mai bine decat tine, asa ca nu mai fa pe desteptul ca nu ti se potriveste.