daaaa...ce-mi placeau vremurile cand eram incepator...si faceam questu lui bartok (hunting)...si mai aveam noroc sa dea el crit la shadowbeast...ca altfel ne-o luam in buza amandoi ...ce vremuri...sau cand ma temeam sa intru in paduri ca nu stiai ce shadowbeast sau dragon snapper era acolo (desigur, acum stiu pe de rost locatiile creaturilor tari)...
sa revenim:
1)nu ai dreptate...daca ai 1H atunci nu este sabie mai puternica (exclud Beliar's Claw)...daca ai 2H sunt Berserker's Axe si Dragon Slicer (slicer cauta in zona Circle of the Sun intr-o pestera pe acolo, ai grija la cei doi Shadow Warriors; axe este de cumparat in VoM la Rethon, parca asa il cheama, in castel)
2)bow...ce sa zic...dragon bow si war bow...cam astea ar fi...a si desigur fire bow, desi nu l-am cautat si nu stiu unde este de cumparat (sau de gasit)
3)crossbow...magic-ul tau ar fi cam tot...ar mai fi dragon hunter's crossbow
4)magic...daca esti paladin n-ai din ce alege...daca esti mage baga fire rain sau wave of death
moama da cat am scris...deja am si obosit
a si oare...NH o fi avut nevasta inainte de "colonie"?
ca poate ea l-a trimis dupa un sac de cartofi si el l-a furat
sa revenim:
1)nu ai dreptate...daca ai 1H atunci nu este sabie mai puternica (exclud Beliar's Claw)...daca ai 2H sunt Berserker's Axe si Dragon Slicer (slicer cauta in zona Circle of the Sun intr-o pestera pe acolo, ai grija la cei doi Shadow Warriors; axe este de cumparat in VoM la Rethon, parca asa il cheama, in castel)
2)bow...ce sa zic...dragon bow si war bow...cam astea ar fi...a si desigur fire bow, desi nu l-am cautat si nu stiu unde este de cumparat (sau de gasit)
3)crossbow...magic-ul tau ar fi cam tot...ar mai fi dragon hunter's crossbow
4)magic...daca esti paladin n-ai din ce alege...daca esti mage baga fire rain sau wave of death
moama da cat am scris...deja am si obosit
a si oare...NH o fi avut nevasta inainte de "colonie"?
ca poate ea l-a trimis dupa un sac de cartofi si el l-a furat
May you be half an hour in heaven before the devil knows you're dead.
Back from the dead. Not alive yet though.
Back from the dead. Not alive yet though.