(08-31-2010, 10:00 PM)Pepe_the_shepherd Wrote: bravo carnage...dar acum ne trebuie si oameni...si ma gandesc ca trebuie sa lucram pe aceeasi versiune de G3, sau chiar pe acel fisier "strings.ini", nu? cand ai timp sa-mi trimiti si mie fisierul tau (pe mail sau pe forum prin pm) ca sa vad daca sunt diferente, intre ini-ul al meu si al tau...
aici ai dreptate in legatura cu versiunile hmmm eu am versiunea 1.04 parca dar pot face rost de ultima versiune 1.74 deci cred ca ar trebui sa luam versiunea 1.74 sa scoatem din nou fisierul Strings.ini si sa vedem daca sunt diferente si cred ca sunt muuuulte.
fisierul Strings.ini
Deci astazi dimineata neavand ce face am decis sa fac o mica verificare si SUCCES SUCCES SUCCES
MINUNATI-VA:
Deci sunt foarte bucuros ca in sfarsit am facut si eu ceva maret in legatura cu asta deci ute cu m facem ....postati aici cine intra in echipa ..va dau fisierul ne organizam cum il traducem , cand e gata de restu ma ocup eu
Ce parere aveti ? Deci fratilor uite ca se poate o fi el mult de tradus da` asta e