auzi necro u sa nu ma compari p mn cu iustin sry iustin dak citesti acest thread....si eu nu sunt unul din cei care pupa in ..... pe altii....in orice caz incerc sa fiu cu bun simt pe forum....uneori poate prea mult bun simt...si asta e necro omul mai greseste am facut si eu niste observatii cei drept unele km banale dar asta e imi dau si eu cu parerea...dar dc teai luat numai de mn cu chestiile cu grafica? k au evoluat tehnologiile si de aia erou e mai diferit si aalte chestii....de ex altii au zis k dak am observat k barbatii din gothic 1 si 2 au pumnii stransisi lor dc nu leai zis k asa e tehnologia sa ii critici si pe ei nu numai pe cei noi...asta a fost msg pt necro si ms pt cei care poate mi-au luat apararea
poate se crede bullit din gothic 1 "WELCOME TO THE COLONY"
asa k necro nu te mai crede marele destept..ok? nam chef de cearta sau alte injuraturi...eu am venit pe forum sa aflu info despre gothic si eventual sa mai impart si cu altii aventurile gothice si sa nu ma mai compari cu iustin vrodata ok? eu unu incerc sa fiu preten cu toata lumea.... bn nu chiar atat de tare ca stim noi cine.....
(09-01-2010, 09:34 PM)Edg Wrote: Carnage, e usor de remarcat cum unii sunt de acord cu fiecare ca*** pe care il spune unul mai "destept". Care se simte, sa ia masuri. Eu nu dau nume si nici nu zic ca toti fac asta.
Pe langa asta, nu e prima data cand Necro ii da cu maciuca in cap unui nou-venit degeaba si te intrebi de ce pleaca membrii de pe forum, d'oh. Aici nu e tarlaua cuiva, cui nu ii convine sa se care ca online oricine poate fi "smecher".
poate se crede bullit din gothic 1 "WELCOME TO THE COLONY"
asa k necro nu te mai crede marele destept..ok? nam chef de cearta sau alte injuraturi...eu am venit pe forum sa aflu info despre gothic si eventual sa mai impart si cu altii aventurile gothice si sa nu ma mai compari cu iustin vrodata ok? eu unu incerc sa fiu preten cu toata lumea.... bn nu chiar atat de tare ca stim noi cine.....