09-16-2010, 06:22 PM
(09-16-2010, 05:57 PM)bloodlover Wrote: Tu il poti observa, demonstra si dovedi pe dumnezeul tau ? Nu. De ce este dumnezeul tau mai bun decat Allah, Thor, Horus etc? Pentru ca asa ai fost crescut de mic si indoctrinat sa crezi.
N-am timp sa traduc... dar banuiesc ca stii engleza...
Source: [url="http://www.proofthatgodexists.org"]ProofThatGodExists.org[/url]
(09-16-2010, 05:57 PM)bloodlover Wrote: Credinciosii nu fac altceva decat sa isi actualizeze divinitatea si sa o adapteze perioadei in care traiesc.
Parca inainte spuneai ca crestinismul ramane acelasi, nu se schimba...
(09-16-2010, 05:57 PM)bloodlover Wrote: Anyway ... eu mi-am luat patina de aici. Cand ai zis ca il crezi pe Kent Hovind m-am lamurit.
Have a nice life.
Firstly, Kent Hovind e considerat patetic de evolutionisti pentru ca are dreptate, pentru ca dovedeste oamenilor ca (,) creationismul e adevarat si ca teoria evolutie este o minciuna. Nu iti place de el pentru ca e creatiusnit. Daca ar depune atat de mult efort lucrand pentru evolutie ar fi considerat de tine unul dintre cei mai desptepti oameni care au trait vreodata pe pamant.
Si, da-mi voie sa iti spun si sa le spun celor care citesc acest topic: Tu de fapt pleci (sau cel putin spui asta) pentru ca realizezi incapacitatea teoriei tale de a dovedi existenta vietii si complexitatea imensa a lucrurilor din jur. Si ca sa nu aiba si altii impresia asta, spui ca faptul ca il cred pe Kent Hovind ( puteti vedea seminare sau dezbateri impotriva evolutionistilor sau a evolutionistilor teisti de-ale lui Kent Hovind pe drdino.com sau pe youtube/google videos ) te-a determinat sa pleci. De la tine ma asteptam cel putin la o scuza mai buna, dar in fine...
(09-16-2010, 05:57 PM)bloodlover Wrote: edit : Nu mai incerca cu atata disperare sa ii convingi pe altii de adevarul tau.
Inca cateva greseli:
- nu incerc cu disperare, faptul ca le arat lucrurile asa cum sunt nu inseamna ca o fac din disperare. Daca nu stiai, momentan sunt foarte calm