11-23-2010, 08:03 PM
Nu prea ai inteles ce am vrut sa spun.Eu incercam sa intorc discutia destul de abstracta legata de problemele generale ale universului catre o discutie mai lumeasca despre viata noastra particulara.Nu stiu pe cine ar deranja cuvantul particular.In fine,particular inseamna individual,si mi se pare normal ca fiecare sa discute in acest thread chestiuni legate de viata pe care o traieste el ca individ.Nu e treaba mea sa judec daca sunt sau nu offtopic discutiile,si pentru asta imi cer scuze,recunosc ca am fost putin malitios.Dar vazand cum derapeaza subiectul spre univers si religie(trecand prin zone de plictiseala),nu m-am putut stapani.Si iar recunosc,am atins putin subiectul religios pentru ca voiam sa vad daca se sesizeaza cetatenii ceva mai credinciosi,pentru ca stiu tot din experienta ca persoanele religioase sunt cel mai putin tolerante cand vine vorba de religie.Iar am fost malitios...Daca vrei sa continuam discutia despre inteligenta si religie propun un thread pe tema asta,dar ar fi preferabil sa-l deschida un credincios pentru ca cei inteligenti au lucruri mai interesante de facut.Sunt rautacios si imi cer scuze,dar cum am spus,nu ma pot abtine.