11-23-2010, 10:44 PM
(11-23-2010, 08:50 PM)old nick Wrote: Tu ai facut primul aluzie la inteligenta si religie.Ti-am raspuns ca am fost rautacios si mi-am cerut scuze.Nu mi-as permite niciodata sa prostesc oameni pe care nu ii cunosc suficient.Sunt putin trist ca reactionezi exact cum ma asteptam dar ma bucura si accept provocarea ta.
Nu, tu ai facut primul aluzie la inteligenta si religie cand ai spus:
(11-23-2010, 08:03 PM)old nick Wrote: Daca vrei sa continuam discutia despre inteligenta si religie propun un thread pe tema asta,dar ar fi preferabil sa-l deschida un credincios pentru ca cei inteligenti au lucruri mai interesante de facut.
Care e rostul sa zici ceva rau si apoi sa zici ca iti ceri scuze, iar peste cateva minute iarasi faci la fel?...
(11-23-2010, 08:50 PM)old nick Wrote: M-ai intrebat cum cred ca a aparut viata ,parca?Nu stiu si nu cred ca vom afla vreodata.Oricine poate sa presupuna orice si cel mai fain e ca nimeni nu poate demonstra sau demonta o teorie.
Daca esti de parere ca nimeni nu poate demonta nicio teorie, atunci care e problema ta cu creationismul? :|
(11-23-2010, 08:50 PM)old nick Wrote: Nu a fost nimeni acolo,atunci,ca sa poata povesti.As fi curios sa aflu raspunsul tau la intrebare.Si argumentele.
Ca sa fiu scurt, eu cred/sunt sigur ca "In the beginning God created the heavens and the earth." Sunt atatea dovezi stiintifice care sa dovedeasca: veridicitatea Bibliei, existenta unui Creator universal, varsta pamantului in jur de 6000 de ani. Daca chiar te intereseaza te rog sa deschizi un topic nou si ti le voi spune.
(11-23-2010, 08:50 PM)old nick Wrote: Cat despre cunostintele mele de religie,ce sa spun,subiectul m-a interesat atat cat sa-l pot combate,adica destul de putin.Daca vrei ,discutam pe tema asta.Eu sunt ateu.Cred in mine.In om.Omul e masura tuturor lucrurilor,a spus cineva.
Bun, atunci am doua intrebari:
1. Exista standarde/absoluturi.
2. Daca nu exista absoluturi atunci cum poti distinge/separa binele de rau? Ce e bine si ce e rau, in ochii unui ateu?
PS Daca vrei sa continuam discutia fa un topic nou ca sa discutam acolo.