04-02-2011, 10:49 PM
Ai o cunoastere a internetului foarte limitata... iti recomand ceea ce a spus si Pepe_the_shepherd, adica sa cauti niste tutoriale pe net pentru a invata minim (X)HTML, CSS. Pe urma ai nevoie de hosting (un server pe care sa iti pui fisierele website-ului), mai ai nevoie de un design decent si de continut...
"Acesta este forumul Gothic 4 unde puteti afla noutati si unde puteti intreba lucruri la care v-ati poticnit la fantasticul joc, Gothic 4."
Pai eu vad ca e o simpla pagina html, nu un forum. Daca vrei sa fie un forum atunci descarca MyBB, phpBB, SMF, IPB, vBulletin, sau alt forum software si instaleaza-l. Si nu inteleg care e scopul acelei casute de login...
Am niste intrebari pentru tine:
1. Ai un server la dispozitie pe care sa-ti urci site-ul?
2. Ai continut pentru site?
3. Esti in stare sa ai grija de aspectul si securitatea site-ului?
"Acesta este forumul Gothic 4 unde puteti afla noutati si unde puteti intreba lucruri la care v-ati poticnit la fantasticul joc, Gothic 4."
Pai eu vad ca e o simpla pagina html, nu un forum. Daca vrei sa fie un forum atunci descarca MyBB, phpBB, SMF, IPB, vBulletin, sau alt forum software si instaleaza-l. Si nu inteleg care e scopul acelei casute de login...
Am niste intrebari pentru tine:
1. Ai un server la dispozitie pe care sa-ti urci site-ul?
2. Ai continut pentru site?
3. Esti in stare sa ai grija de aspectul si securitatea site-ului?