05-07-2011, 12:09 PM
(05-06-2011, 09:20 PM)bloodlover Wrote: Dar tu de unde sti cu siguranta ca exista?
In general, din imposibilitatea inexistentei Lui. E imposibil sa nu existe un Creator pentru universul asta. Teoria Evolutiei nu are niciun argument solid care sa o sustina, if you find one, let me know.
(05-06-2011, 09:20 PM)bloodlover Wrote: I can play this game too you know. Stiu ca dumnezeu nu exista deoarece nu il pot explica si dovedi prin metode rationale si stiintifice. Asta e diferenta intre a crede si a sti.
M-ai dat pe spate cu argumentul asta.

Uita-te peste tot in jurul tau... Biblia nu incearca sa dovedesca existenta lui Dumnezeu pentru ca e subinteleasa. Daca vezi un tablou, stii ca a exista un pictor. Daca vezi o casa, stii ca a existat un constructor. Daca vezi o creatiei atat uimitoare, stii ca exista un Creator.
Creatorul unui obiect trebuie sa fie in afara/mai mare decat creatia sa. Tot asa si Dumnezeu este in afara creatiei sale (timp, spatiu, materie).
(05-06-2011, 09:20 PM)bloodlover Wrote: E ca si cum mi-ai zice "Eu cred ca Pamantul e plat" iar eu zic "Eu STIU ca pamantul nu e plat"
Asta nu e o afirmatie care sa dovedeasca inexistaenta unui lucru.