07-04-2011, 11:08 PM
(07-04-2011, 10:18 PM)Contador Wrote: Old nick hai sa incercam sa nu mai fim ironici.Sunt constient ca singur nu am cum sa l fac pentru ca e ceva complex.Cat despre treaba ca nu mi a iesit din prima n am ce sa zic...am scris si mai sus de ce am renuntat(in mare parte din cauza timpului)si in plus mi se pare normal ca prima data sa nu ti iasa...da na...asa suntem noi romanii..."buni"...cand ii criticam pe altii...e usor.Adica e mai usor sa i critici pe altii fara sa stii macar despre ce e vorba.Si e mult mai usor sa fii ironic decat sa incerci sa sa ajuti.
N-am putut sa ma abtin, explicatia ta era prea nostima....Acum iti spun serios, daca e ceva complex cum zici, ar trebui sa te gandesti daca poate realiza cineva ceva atat de complex, din moment ce tu nu ai reusit, desi cunosti "ceva"modding. Si nu mi se pare normal ca ceva sa nu iasa din prima.Asta e mentalitate romaneasca. Si n-am cum sa nu fiu ironic, atata timp cat forumul geme de propuneri de mod-uri complexe si nemaivazute (intr-adevar, n-am vazut niciunul pana acum ), mod-uri pentru care toti initiatorii cer ajutor (mai putin pepe si raducu care sunt baieti hotarati).Eu consider ca ironia cu care te-am abordat te va determina sa-ti duci proiectul la finalizare din ambitie, desi ambitia, la noi, romanii, e... cum ar fi critica despre care vorbeai.