08-03-2011, 12:42 PM
Deoarece Gothic este o serie, am inceput cu Gothic 1, un joc exceptional care a avut un story de nota 10+ ..am mai citit pe bloguri si pe forum, si am aflat ca Gothic 2 este un joc si mai bun..asa ca m-am grabit sa termin Gothic 1..in fine, l-am terminat si m-am pus pe Gothic 2..aici incepe oroarea.
Story-ul oribil, deci pur si simplu oribil!
Am terminat capitolul 1 astazi si ca sa vezi, am 20 de misiuni de facut care au ramas din primul capitol, desi eu am ajuns deja in Milita cu ajutorul lui Martin, acum trebuie sa fac misiuni care sa ma aduca din nou in Militia, PENIBIL! , trebuia sa le bage la esuate sau la reusite..in schimb nu, trebuie sa imi caut si mentor si sa fac si misiuni ca sa devin ceea ce sunt, Militia!
Nimeni nu iti da indicii calumea in legatura cu oamenii disparuti
Harta este sub orice critica! Harta din Gothic 1 este mult peste asta
Trebuie sa ma intorc in colonie?! WTF?!
Lag mare in oras
Moe ala te ataca ori unde ai fi, si dupa ce il bate si Lares, DEGEABA!
Nimeni nu sare sa ma ajute cu Moe, dar daca eu il dobor, toti vin pe mine
Ieri am vorbit vreo cateva ore cu toate NPC-urile..in Gothic 1 nu vorbeai in toate capitolele cat vorbesti in capitolul 1 in Gothic 2
Deci in concluzie..Cos de gunoi!
~Foarte mare dezamagire~
Story-ul oribil, deci pur si simplu oribil!
Am terminat capitolul 1 astazi si ca sa vezi, am 20 de misiuni de facut care au ramas din primul capitol, desi eu am ajuns deja in Milita cu ajutorul lui Martin, acum trebuie sa fac misiuni care sa ma aduca din nou in Militia, PENIBIL! , trebuia sa le bage la esuate sau la reusite..in schimb nu, trebuie sa imi caut si mentor si sa fac si misiuni ca sa devin ceea ce sunt, Militia!
Nimeni nu iti da indicii calumea in legatura cu oamenii disparuti
Harta este sub orice critica! Harta din Gothic 1 este mult peste asta
Trebuie sa ma intorc in colonie?! WTF?!
Lag mare in oras
Moe ala te ataca ori unde ai fi, si dupa ce il bate si Lares, DEGEABA!
Nimeni nu sare sa ma ajute cu Moe, dar daca eu il dobor, toti vin pe mine
Ieri am vorbit vreo cateva ore cu toate NPC-urile..in Gothic 1 nu vorbeai in toate capitolele cat vorbesti in capitolul 1 in Gothic 2
Deci in concluzie..Cos de gunoi!
~Foarte mare dezamagire~
Sup