MODUL STRANGATORULUI
Folositi numai ce gasiti pe jos si prin chesturi. Trading interzis. Baterea traderilor si luarea echipamentului lor deasemenea interzise. Save si Load.
MODUL BLADE DANCER-ULUI (G3)
Folositi numai si numai 2 sabii obisnuite si skillul master of two blades. Dificultatea TREBUIE setata pe hard. Save si Load.
MODUL NO EQUIPMENT (G3)
Folositi doar ce primiti la inceput, fara a va creste strenght si hunting skill si fara a invata skilluri. Save si Load.
MODUL KARATISTULUI
Cred ca deja ati inteles. DOAR pumnii si itemurile importante ca transform into meatbug. Save si Load.
Anyway ce inseamna sa fi Privileged Citizen si cum poti sa ajungi?
Sorry for Offtopic.
Folositi numai ce gasiti pe jos si prin chesturi. Trading interzis. Baterea traderilor si luarea echipamentului lor deasemenea interzise. Save si Load.
MODUL BLADE DANCER-ULUI (G3)
Folositi numai si numai 2 sabii obisnuite si skillul master of two blades. Dificultatea TREBUIE setata pe hard. Save si Load.
MODUL NO EQUIPMENT (G3)
Folositi doar ce primiti la inceput, fara a va creste strenght si hunting skill si fara a invata skilluri. Save si Load.
MODUL KARATISTULUI
Cred ca deja ati inteles. DOAR pumnii si itemurile importante ca transform into meatbug. Save si Load.
(08-18-2011, 01:54 PM)Edg Wrote: Ah, chestia cu High Fire Mage e inserata automat de cand am fost facut Privileged Citzien, dar nu merge sa o scot, am si uitat sa vb cu Raducu.
Anyway ce inseamna sa fi Privileged Citizen si cum poti sa ajungi?
Sorry for Offtopic.
Fighting back!...