09-25-2011, 12:19 PM
(09-25-2011, 12:13 PM)Raven Wrote:(09-25-2011, 11:17 AM)Terente Wrote: Ideea e: ca am avut o profa de engleza in liceu...geniala profa. Tanara, frumoasa, inteligenta. Ea pe langa ca ne-a invatat engleza cum nici un alt prof. nu cred ca ar putea, introducand metode noi ca in strainatate sa zicem...din cand in cand cand ne vedea posomorati sau comportandu-ne ciudat, tineam 2 ore de dezvateri despre religie, viata, fizica etc., uitand de scoala si bullshit.
hi 5, m8
am si eu o profa de genu asta, daca nu prea avem chef de ore sau avem alte motive obscure sa nu facem ora, vorbim de problemele vietii (coincidenta, e tot de engleza)
Concluzie: Profele de engleza sunt tari.
Eu aveam o profa de romana care cand nu avea chef de ora (niciodata nu a avut, mai exact) ne povestea despre cum este ea era muza lui Florin Piersic si cum o suna el cateodata. Asta bineinteles dupa ce ne intreba daca e frumoasa si dupa ce se dadea cu ruj. Tineti minte: nu era miss, nici tanara, doar desteapta.

Tineti minte in clasa a 12-a cand aveam bacul, tot cu asta o tinea. Nicio lectie nu ne-a predat...