Si eu am facut faza cu swampshark-ul pentru ca eram foarte curios sa vad cat damage si cat strength iti trebuie pentru a o manui. In general imi cumparam armele sau daca intamplator prin vreo misiune foloseam arma unui personaj pe care l-am ucis (ex: mace-ul novicelui care il gasesti cand cauti primul focus, pe care nu mai stiu cum il cheama).
In GI cred ca am furat tot ce se putea fura. Fiecare camaruta din castelul din Old Camp am cercetat-o si cred ca am folosit la picklock-uri de m-am plictisit. Am facut la ore o gramada si nu pentru ca-l gaseam dar vindeam tot ce gaseam si asta m-a ajutat enorm sa-mii cumpar tot ce-mi trebuia
.
In GI cred ca am furat tot ce se putea fura. Fiecare camaruta din castelul din Old Camp am cercetat-o si cred ca am folosit la picklock-uri de m-am plictisit. Am facut la ore o gramada si nu pentru ca-l gaseam dar vindeam tot ce gaseam si asta m-a ajutat enorm sa-mii cumpar tot ce-mi trebuia
![Grin Grin](https://worldofgothic.ro/forum/forumsmileys/grinning-smiley-001.gif)