10-10-2011, 07:24 PM
(10-10-2011, 07:10 PM)Zamolxis1 Wrote: old nick,parodii gasesti numai in topicul by the campfire...si sa tii ca si eu sunt de parerea ta cu threadul acela cu parodii,e o chestie rasista,avand in vedere ca ,cunosc o gramada de tigani de treaba,pentru ca ,cartierul meu este plasat in spatele a doua cartiere de tigani...dar la noi in cartier nu avem tigani(e o zona rezidentiala,adica o zona in care sunt numai case,pentru cei ce cred ca rezidential inseamna regesc,sa nu rade-ti ca mi sa intamplat sa aud prosti care sa-mi spuna ca stau intr-un cartier de regiDa, oarecum ai dreptate, am avut si eu un prieten asa, mai rrom, nu avea mama, sau tata, am fost la scoala impreuna pe clasele 1-4. A fost nevoit sa se retraga de acolo, deoarece a fost adoptat. Mi-a parut chiar rau ca s-a mutat, era cel mai de treaba rrom care l-am intalnit in viata mea....ca nu stie ce inseamna rezidential...)
Si de-a lungul timpului ne-am obisnuit cu cele doua cartiere...app credeti-ma ca nu toti tiganii sunt hoti...eu cunosc multi tigani care isi castiga painea cinstit.