10-14-2011, 06:21 PM
eu deobicei cand ies in oras cu prietena mea...dau din cap si spun aha...si cand mai pune vreo intrebare ii spun sa repete...am incercat sa fiu atent de atatea ori...dar e imposibil
...femeilor li se invart altfel rotitele
app de programare vreau sa spun ca sunt cateva probleme aiurea...astazi am scris doua table la o problena ce avea enuntul de o propozitie
...a fost usoara problema dar ce ne-a dat la tema e de-a dreptul mortal...ucigator...distrugator...mi se ard neuronii cand citesc enuntul
Fi-ti atenti
:Fie ecuatia cu coeficienti reali ax^2+bx+c=0.Scrie-ti un algoritm care sa verifice fara a calcula radacinile ecuatiei,sa determine natura si semnul acestora
...cine o rezolva ii trimit 500 de lei prin posta...stau de 1 ora si ma uit la ea...si habar n-am ce sa scriu
...stiu sa scriu date de intrare,iesire si citeste...si daca
Egrea programarea...dupa parerea mea e cea mai grea materie de la mate info...dar sunt dispus sa o infrunt
.

app de programare vreau sa spun ca sunt cateva probleme aiurea...astazi am scris doua table la o problena ce avea enuntul de o propozitie

Fi-ti atenti

Egrea programarea...dupa parerea mea e cea mai grea materie de la mate info...dar sunt dispus sa o infrunt

"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."