poti sa stii...stii care e faza???noi am facut probleme banale in clasa...da la tema ne baga niste probleme...ti-am si spus mai sus ca am umplut 2 table cu problema de la tema pentru azi...si era doar un enunt de-un rand la porblema......urasc sa recurg la metode dinastea terente gen sa-l intreb pe altu la tema dar acu chiar am nev de ajutor fiindca luni am test...si nu zic ca nu stiu...dar sunt unele probleme care imi pun capac gen problema de mai sus
e fain ca am inceput cu pseudocod...si dupaia incepem cu c++...fiindca astfel intelegem mai bine...dar din pacate eu in loc sa ma ocup de c++ asta vara...faceam progrmaele de inchidere calculator,de a-ti arata coordonatele mouse-ului pe monito......chestii de-astea pe delphi...si anu asta am realizat ca delphi nu seamana deloc cu c++
e fain ca am inceput cu pseudocod...si dupaia incepem cu c++...fiindca astfel intelegem mai bine...dar din pacate eu in loc sa ma ocup de c++ asta vara...faceam progrmaele de inchidere calculator,de a-ti arata coordonatele mouse-ului pe monito......chestii de-astea pe delphi...si anu asta am realizat ca delphi nu seamana deloc cu c++
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."