ce ai scris tu acolo e c++...imi place c++ si Pascal...imi place pascal fiindca vara trecuta am facut programele pe delphi...si cred ca e acelasi limbaj...dar terente imi explici si mie te rog ce ai scris acolo...ca pe noi liceenii ne depaseste
si am o problema cu c++...nu stiu cand ii la cout mesaj si cand mesaju defineste un termen bagat la int...de ex cand cout<<mesaj<<x; sau cand cout<<mesaj;...app manualu nostru are 70 de pagini(nu-i de mirare ca e greu de invatat din el) si tocmai mi-am comandat un manual de a9a scris de Tudor Sorin...am auzit ca tipu e super bun...si ala are 250 de pagini(am gasit cartile lui pe un forum din intamplare cand incercam sa pricep c++
si am o problema cu c++...nu stiu cand ii la cout mesaj si cand mesaju defineste un termen bagat la int...de ex cand cout<<mesaj<<x; sau cand cout<<mesaj;...app manualu nostru are 70 de pagini(nu-i de mirare ca e greu de invatat din el) si tocmai mi-am comandat un manual de a9a scris de Tudor Sorin...am auzit ca tipu e super bun...si ala are 250 de pagini(am gasit cartile lui pe un forum din intamplare cand incercam sa pricep c++
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."