10-21-2011, 03:56 PM
hegan...ai mari lacune in ceea ce priveste istoria...tiganii au venit in romania in evul mediu,acestia fiind o populatie nomada venita din India
...
imi pare rau ca libienii au fost asa de prosti sa-l omoare pe gadafii...de ce???acum america are 10% din petrolu lor,franta la fel,si mai e o putere care are o parte din petrol,in plus libienii ,pe vremea lui gadafi nu plateau niciun fel de taxe pe gaze,apa,curent...etc...acestea erau platite de stat...ei vede-ti de ce consider eu america un stat parazit???
warhell...aceia nu erau genii,imi pare rau pentru sadam si gadaffi care au fost omorati din pricina ca americanii vroiau petrol si acestia nu le dadeau
...hitler ar fii fost un geniu daca isi folosea intelectul in scopuri benefice omenirii,si nu pentru decimarea ei
...plus ca ...cartea meinkampf scrisa de Hitler este interzisa din pricina ideilor rasiste,subliniate in aceasta...plus ca germanii ne-au golit aproape juma din rezervele de petrol in al doilea razboi mondial...deci nu a fost asa un erou,cum il numesti tu...defapt a fost un om care si-a folosit intelectul in scopuri rele,odioase

imi pare rau ca libienii au fost asa de prosti sa-l omoare pe gadafii...de ce???acum america are 10% din petrolu lor,franta la fel,si mai e o putere care are o parte din petrol,in plus libienii ,pe vremea lui gadafi nu plateau niciun fel de taxe pe gaze,apa,curent...etc...acestea erau platite de stat...ei vede-ti de ce consider eu america un stat parazit???

warhell...aceia nu erau genii,imi pare rau pentru sadam si gadaffi care au fost omorati din pricina ca americanii vroiau petrol si acestia nu le dadeau

"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."