10-28-2011, 12:29 AM
salut baieti!
mai citesc si eu forumul cand mai gasesc timp.
am facut si eu odata o paralela acum vreun an si ceva in legatura cu locurile din gothic si locurile din realitate, unele minuni ale lumii sau locuri si gasisem cateva chestii interesante zic eu dar am renuntat sa postez nu stiu din ce motiv.
-piramida aceea seamana cu chicken itza.
-intr-adevar sunt cateva stonehenge in gothic.
-in gothic 2 notr, daca iesi prin portal dai in ruinele acelea care-s exact ca ruinele de la machu picchu. am stat vreo 20 min sa o fac pe alpinistul exact deasupra portalului, sa ma urc pe harta, si am vazut asemanarea cu anumite poze ale ruinelor de la m.p. de pe google.
-intrarile in templele din gothic 3 din desert sunt exact ca monumentul petra.
parca ar mai fi una sau doua care imi scapa acum. o sa revin.
mai scrieti si voi daca gasiti astfel de asemanari.
mai citesc si eu forumul cand mai gasesc timp.
am facut si eu odata o paralela acum vreun an si ceva in legatura cu locurile din gothic si locurile din realitate, unele minuni ale lumii sau locuri si gasisem cateva chestii interesante zic eu dar am renuntat sa postez nu stiu din ce motiv.
-piramida aceea seamana cu chicken itza.
-intr-adevar sunt cateva stonehenge in gothic.
-in gothic 2 notr, daca iesi prin portal dai in ruinele acelea care-s exact ca ruinele de la machu picchu. am stat vreo 20 min sa o fac pe alpinistul exact deasupra portalului, sa ma urc pe harta, si am vazut asemanarea cu anumite poze ale ruinelor de la m.p. de pe google.
-intrarile in templele din gothic 3 din desert sunt exact ca monumentul petra.
parca ar mai fi una sau doua care imi scapa acum. o sa revin.
mai scrieti si voi daca gasiti astfel de asemanari.