11-01-2011, 09:33 PM
(11-01-2011, 08:58 PM)Warhell Wrote: pe alte forumuri cand deschideam vorba de Hitler mi se stergea postul,Asta trebuia sa-ti dea de gandit. Eu te-am atentionat de la inceput. Ar trebui sa stii ca fanatismul ideologic n-are nimic in comun cu discutiile libere. Ideile se expun, nu se impun. Daca vrei sa-ti impui ideile cu orice pret, fara sa tii cont de parerile celorlalti, inseamna ca nu-i respecti. Parerea mea nu ai respectat-o, deci reputatia pe care mi-ai dat-o nu ma incalzeste cu nimic.
Referitor la chestiunea mortii iminente despre care vorbesti, da-mi voie sa-ti spun ca devii mai "patetic" decat mine. Daca as sti ca mi se apropie moartea, as face orice altceva decat sa postez peste 1000 de posturi in 2 luni. Daca e adevarat, chiar imi pare rau pentru tine, pentru ca ti-ai irosit timpul pretios intr-un mod ciudat. Dar pe ultima suta de metri ar trebui sa fii barbat si sa nu te temi, pentru ca ai mai trecut prin asta in somn,dupa cum ne-ai povestit. Iti doresc o moarte frumoasa, si sa ne revedem pe campiile elizee, dar nu inca...nu inca...