11-22-2011, 07:46 AM
(11-21-2011, 09:59 PM)Dastan Wrote:(11-18-2011, 07:27 PM)Zamolxis1 Wrote: NotR il gasesti la magazin!
Carnage (ca tu l-ai modificat), stiu si e si mult mai corect si "mai fara bug-uri" decat daca il down... (nu termin fraza), dar unde mai gasesc eu in Baia Mare in 2011 un joc din 2003, a carui faima nu este considerata prea mare de majoritatea criticilor, si a carui fani sunt in numar minuscul fata de fanii cacaturilor japoneze si chineze online (MMORPG-urile alea de toata ..................... si de tot .....................)? Sa nu crezi ca nu am cautat. Exemple fara rezultat: PC Active, Music Box (nu dintr-un singur magazin sau supermarket) am incercat si altele la care nu le tin minte, si intr-o ultima disperare fara rezultat, am incercat chiar si Flanko (sau cum se numeste magazinul acela de electronice) dar tot nimic, nimic... Aici n-ai de unde din pacate... ;( As cumpara eu cu mare drag, crede-ma, mai ales ca toata rasplata o merita PB, dar ....... n-am alta optiune.
Pe forum nu este permis sa se vorbeasca despre piraterie, astea sunt regulile pe care trebuie sa le respectam, am modificat postul lui Zalmoxis pentru a evita discutiile pe tema pirateriei. Daca cineva vrea ajutor in legatura cu aceasta problema, bagati frumos id-ul unui membru din staff in lista voastra de messenger si se va rezolva .