(12-07-2011, 11:12 PM)Dastan Wrote: Trebuie sa gasim o solutie...
Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu instalarea de la distanta... Dar te sfatuiesc sa te ocupi singur de problema asta, pentru ca nu e greu si ai ocazia sa inveti ceva (repet cam des chestia asta ). Cand mi-am luat calculator eram cleiu' ,tufa, praf! Nu stiam sa dau un copy/paste. Dupa vreo luna am luat un virus de pe un cd (nici nu aveam internet) care mi-a infectat tot sistemul. M-am rugat vreo luna de un prieten sa vina sa-mi reinstaleze Windows. Mi-a spus ca n-are timp, sa instalez singur, ca daca nu incerc n-o sa invat niciodata. A avut dreptate. Am incercat, cu teama dar cu atentie si mi-a iesit din prima incercare. Acesta a fost inceputul. De atunci cred ca am instalat soft-uri pe 100 de calculatoare, ba am inceput sa-mi bag nasu' si la componente hardware. Acum am un pc pe care mi l-am asamblat singur din componente si desi il am de 2 ani, imi ruleaza pe setari maxime si cel mai pretentios joc actual. Si nu am nici macar studii de baza despre computere sau informatica. Dispui si de ajutorul internetului, ce-ti mai trebuie? Curaj, atentie si rabdare! Spor la treaba!
Roby, voi deschide si eu zen-ul tau sa vad daca imi arata waypoint-urile.
M-am uitat. Zen-ul merge perfect, inseamna ca alta e problema. Insa nu stiu care.