12-19-2011, 04:19 PM
(12-19-2011, 03:43 PM)roby14 Wrote: Ma nam inteles nimic din cap II
Toti o dati in off topic sa zic asa
Uni zice ceva altu altceva
Eu am asteptat sa plecam in vale si daca ieri s-a batut apa in piua am plecat singur.

Dupa cum spuneam, ar trebui ca actiunile personajelor sa fie sugerate si numai daca si alt personaj implicat in actiune este de acord cu actiunea aceasta sa se produca. Mai pe sleau: Daca Masaru vrea sa-l bata pe Morgen ar trebui sa-i sugereze cumva lui Morgen treaba asta si daca Morgen nu e de acord (ceea ce mi se pare normal), Masaru sa nu-l bata. Ar trebui sa limitam interactiunile dintre noi la dialoguri, ca sa nu ne trezim ca suntem toti "supermeni" intre noi. Si daca vrem sa ne masuram fortele intre noi trebuie sa ne gandim la ceva cum ar fi "eu lovesc de la dreapta la stanga de sus in jos" tu raspunzi cat se poate de repede"eu parez de la dreapta la stanga de jos in sus"="corect". Si cred ca ar trebui sa alegem niste ore intre care sa se desfasoare activitatea in rpg ca daca punem 2 posturi pe zi ne prinde postul pastelui.

Mentionez ca sunt doar sugestii personale, nu incerc sa impun sau sa modific reguli.