Am 4 cuvinte pentru tine: Esti GENIAL omule! Eu nu stiu cum ai ajuns electrician? Tu ar fi trebuit sa scrii carti sau sa fi undeva director...sau chiar sa faci texte la benzi desenate oi jocuri ori filme. Nu cred ca voi ajunge niciodata la nivelul tau cu povestirile. Desi in aceste ultime capitole voi incerca din tot sufletul!
Oricum Morgen va deveni gagicar in Nordmar...si eu cand ma gandeam ca radeti de mine daca bag o scena mai asa...demna de Eminescu...oricum eu nu ma mai retrag de la cuvinte!...Morgen e cel mai fericit din echipaj, femei gaseste peste tot, rachiu din prostie, lupte la tot pasul...cand va fi la un pas de moarte cred ca ii vom pune perfuzie cu rachiu!
Oricum Morgen va deveni gagicar in Nordmar...si eu cand ma gandeam ca radeti de mine daca bag o scena mai asa...demna de Eminescu...oricum eu nu ma mai retrag de la cuvinte!...Morgen e cel mai fericit din echipaj, femei gaseste peste tot, rachiu din prostie, lupte la tot pasul...cand va fi la un pas de moarte cred ca ii vom pune perfuzie cu rachiu!
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."