Eu la inceput ti-am spus asta, sperand ca vei sterge si ca nu vei mai continua discutia..
Deci, cum vrei mai frumos?
"Zamo, mami..poti te rog foarte, foarte important de frumos sa stergi postul ala"?
Din ultimul citat al tau reiese ca tu m-ai provocat. Si nu mai face tu pe inofensivul ca cu mine nu iti merge.
(01-05-2012, 12:48 PM)Warhell Wrote: Eram sigur ca o sa te bagi peste povestea mea. Trebuia sa tac...:\Dar tu ma faci egoist...
(01-05-2012, 12:52 PM)Zamolxis1 Wrote: Dupa cum ai spus si tu New Rpg-ul este pentru toti si stii care e frumosul? Ca oricand cineva iti poate da peste cap ideile...ziceai de mine ca sunt egoist! Ma rog continua!Si acum ti-am demonstrat cine e egoistul.
(01-05-2012, 12:54 PM)Warhell Wrote: Dar tu mereu te bagi peste toti! Te-ai bagat peste old nick..ai facut batalia aia navala intr-un singur post..si acum te-ai bagat si peste mine..tu chiar nu poti sa rezisti fara sa te bagi peste cineva?
Acum stiu cum s-a simtit old nick.
Deci, cum vrei mai frumos?
"Zamo, mami..poti te rog foarte, foarte important de frumos sa stergi postul ala"?
Din ultimul citat al tau reiese ca tu m-ai provocat. Si nu mai face tu pe inofensivul ca cu mine nu iti merge.
Sup