Pai mie mi-a placut povestea in Gothic I asa cum era ea. Daca ar fi sa se faca un addon ar trebui sa se puna accent pe gameplay si grafica in schimbul povestii.
Spre exemplu:
- Helmets, shields, two-handed weapons, mai multe vraji, arme mai variate, arme magice (gen URIZIEL, dar mai slabe);
- Sa poti avea o casa proprie si in Sect Camp, la fel ca in New Camp si Old Camp;
- Sa fie alchimie si smithing mai complex;
- Texturile sa fie inlocuite cu unele de calitate mai mare;
- Rezolvarea bug-uriilor gen acela cu carnea fripta sau cel cu saritul de la inaltimi mari.
Si ceva de poveste:
- Mult mai multe quest-uri de relatii intre tabere si in interiorul lor, spre exemplu sa fie o misiune la New Camp in care sa furi Cristale de la Old Camp sau chestii de genul acesta;
- Sa se foloseasca Arena Orcilor;
- Sa se foloseasca Banditii de langa canionul Troll-ului;
- Sa se explice semnificatia chestiei cu Chromanin.
Cam astea ar fi, desi Gothic I a fost perfect, dupa parerea mea.
Spre exemplu:
- Helmets, shields, two-handed weapons, mai multe vraji, arme mai variate, arme magice (gen URIZIEL, dar mai slabe);
- Sa poti avea o casa proprie si in Sect Camp, la fel ca in New Camp si Old Camp;
- Sa fie alchimie si smithing mai complex;
- Texturile sa fie inlocuite cu unele de calitate mai mare;
- Rezolvarea bug-uriilor gen acela cu carnea fripta sau cel cu saritul de la inaltimi mari.
Si ceva de poveste:
- Mult mai multe quest-uri de relatii intre tabere si in interiorul lor, spre exemplu sa fie o misiune la New Camp in care sa furi Cristale de la Old Camp sau chestii de genul acesta;
- Sa se foloseasca Arena Orcilor;
- Sa se foloseasca Banditii de langa canionul Troll-ului;
- Sa se explice semnificatia chestiei cu Chromanin.
Cam astea ar fi, desi Gothic I a fost perfect, dupa parerea mea.