01-15-2012, 06:55 PM
Da chiar asa? Daca vezi la realitatea tv, unde ani de-a randul au manpulat totul astfel incat Basescu era de vin si ca se infundase buda, tu crezi in ce spun ei? Daca ascultam ce latra niste idioti mediocri, ajugem si noi la nivelul lor limitat. Nu exista asa ceva te asigur. Daca ar fi avut atat pensia, ar fi primit indemnizatie de la primarie, 400 de lei daca nu ma insel.
Adica au fost niste gunoaie astia de la PSD si PNL cand au falsificat un film astfel incat sa iasa ca Basescu ar fi lovit un copil. Pana la urma a iesit ca au musamalizat ei acel film, iar Basescu care ar fi trebuit sa ii dea in judecata, a fost cu bun simt si le-a cerut un simplu scuze. Ca putea sa ii bage in puscarie pe nenorocitii aia cu filmuletul. Cand l-am vazut si pe marele actor Sergiulica Nicolaescu ca a iesit in presa si sustinea ca acel filmulet e adevarat, imi venea acru in gat. Adica un actor care totusi a tinut la tara sa, sustine o facatorie. Rusine.
Adica au fost niste gunoaie astia de la PSD si PNL cand au falsificat un film astfel incat sa iasa ca Basescu ar fi lovit un copil. Pana la urma a iesit ca au musamalizat ei acel film, iar Basescu care ar fi trebuit sa ii dea in judecata, a fost cu bun simt si le-a cerut un simplu scuze. Ca putea sa ii bage in puscarie pe nenorocitii aia cu filmuletul. Cand l-am vazut si pe marele actor Sergiulica Nicolaescu ca a iesit in presa si sustinea ca acel filmulet e adevarat, imi venea acru in gat. Adica un actor care totusi a tinut la tara sa, sustine o facatorie. Rusine.
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."