01-15-2012, 10:25 PM
(01-15-2012, 10:02 PM)Hegan Wrote: Explica tu de ce a atacat primul acel jandarm si lovea cu pietre si cu gaze lacrimogene?
Eu am vazut in treacat ce se-ntampla, dar nu cred ca un jandarm a inceput scandalul aruncand cu pietre. Daca a facut-o inseamna ca e la fel de dobitoc ca cei care au raspuns la o asemenea provocare. Nici nu conteaza cine a inceput, situatia e jenanta daca continua. Ne plac modelele americane. Intr-o situatie asemanatoare politia americana "impacheta" intr-un sfert de ora toti "protestatarii". Si tot dupa modelul american trebuia sa avem pana acum 4 presedinti asasinati, nu unu impreuna cu o gramada de prim-ministri, ministri, parlamentari si lideri de sindicat. Ce se intampla aici e inca o dovada de mediocritate ridicata la rang de miscare sociala. As prefera sa aud ca un politician corupt a fost impuscat in vila pe care si-a facut-o cu banii furati. "Protestele"unor idioti care-si inchipuie ca schimba ceva aruncand cu pietre si huduind ca la meci ma fac sa rad, desi e trist.