Auzi tu ziceai de Warhell ca de ce uraste evreii si de ce zicea ca merita sa moara, iar tu faci aclasi lucrur cu egiptenii...egiptenii au fost un popor corect mai ales pentru ca femeile aveau aceleasi drepturi in stat ca si barbatii, iar casatoriile aveau la baza iubirea. Egiptenii probabil au fost unul dintre cele mai pasnice si mai destepte popoare...adica sunt cei ce au construit piramidele fara ca sa aiba niciun fel de tehnologie pe care o avem noi in zilele de azi. Iar evrei erau un popor dezbinat, de sclavi care oameni inteligenti nu aveau si din cauza lor multe natiuni au fost lovite de tot felul de porcarii de la Dumnezeu gen plagile. Oricum eu vorbesc acum de c e zice Biblia desi eu nu cred aceste lucruri. Probabil ar fi fost o coincidenta cu aceste plagi sau poate ca nici nu au existat vreodata. Uite ce e kristi eu pot sa iti aduc argumente istorice la tot ce iti zic dar tu nu poti...deci nu poti dovedi acel lucru.
Daca vei veni in Hunedoara Warhell, iti voi arata cam care e populatia pocaita ca sa vezi si tu daca am sau nu dreptate la faza cu rebuturile si daca merita sau nu sa-ti displaca...adica la faza aceea cu baba in autobuz mi-a venit sa o injur putin de ne-am si de religie...dar m-am calmat pe parcurs...oricum acea discutie a fost de ajuns ca sa imi dau seama ce parere aveti voi despre noi Ortodoxii.
Daca vei veni in Hunedoara Warhell, iti voi arata cam care e populatia pocaita ca sa vezi si tu daca am sau nu dreptate la faza cu rebuturile si daca merita sau nu sa-ti displaca...adica la faza aceea cu baba in autobuz mi-a venit sa o injur putin de ne-am si de religie...dar m-am calmat pe parcurs...oricum acea discutie a fost de ajuns ca sa imi dau seama ce parere aveti voi despre noi Ortodoxii.
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."